Vincent van Hees trouwringen

Vincent van Hees trouwring ontwerper van de zuivere lijnen

De sieraden van Vincent van Hees zijn geïnspireerd door de natuur, kunst en industriële vormgeving!  Voor mensen die voor een  aparte en stijlvolle uitstraling gaan.

De moderne ontwerpen zijn zeer eenvoudig, daardoor hebben de trouwringen van Vincent van Hees een perfect draagcomfort. De kwaliteit van Vincent van Hees trouwringen is uitzonderlijk te noemen.

De ringen van Vincent van Hees  hebben als kenmerk een samenspel van glanzende en matte afwerking en vloeiende lijnen. Voor de dames is het een optie om de ring te combineren met een of meer briljanten vaak op speelse wijze gezet waardoor het bijzondere karakter van de ring nog versterkt wordt.

Alle sieraden worden uitsluitend van platina en goud in verschillende kleuren en bewerkingen gemaakt. Ook zijn de ringen te bestellen  in 14 en 18 karaat. geel-, rood-, en witgoud en platina.

De ringen kunnen gecombineerd worden met parels en diamanten en zijn onweerstaanbaar oogstrelend . Je kunt de trouwringen bestellen in verschillende breedtes. Bovendien is het mogelijk om bijvoorbeeld de herenring in een bredere versie te bestellen of in een andere kleur goud.

Kom langs bij apartetrouwringen.nl in Vlaardingen(bij Rotterdam) om de collectie van van Hees te bekijken of kijk naar de andere sieraden van bijvoorbeeld Patrick Malotki.